Stichting
DE VRIJBUITER

Vrijwilligersbeleid

De Vrijbuiter is een 100% vrijwilligers-organisatie.
Alle activiteiten worden georganiseerd en begeleid door enthousiaste en gemotiveerde vrijwilligers.

Stichting De Vrijbuiter probeert de motivatie van bestaande vrijwilligers actief te voeden door bijv. bijeenkomsten.
Voorts wordt extra aandacht besteed aan de werving van extra vrijwilligers, zodat de continuďteit kan worden gewaarborgd en ook uitbreiding van activiteiten mogelijk wordt.
Bij de Vrijbuiters wordt hun belangstelling voor nieuwe activiteiten regelmatig gepeild.

Eventueel gemaakte kosten door de vrijwilligers worden, mits vooraf overeengekomen, door de stichting vergoed.
Voor de vrijwilligers is wel een WA verzekering maar géén ongevallenverzekering afgesloten.

VACATURES

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers voor al onze activiteiten!

Ben je enthousiast om een steentje bij te dragen? Neem dan contact op met Riet Kolk (coördinator van de activiteiten) tel. 06 - 4847 1568
of stuur een e-mail (mhwkolk@ziggo.nl)

Copyright 2019 AvG - All Rights Reserved.

Update 23-08-2020